星座女 雙魚女

天蠍男盡快解答❗️‼️

天蠍座 2020-09-13 08:28:22

我今年中一,雙魚。佢今年中四,天蠍。佢大我三年!(同校,同社)我暗戀佢因為有日上zoom ,社同社見面,一見到佢,就迷上咗佢,佢又鍾意跳舞又靚仔又可愛,同埋我又鍾意跳舞,zoom 自我介紹個陣,佢話自己討厭數學,鍾意中文&Science ,我都一樣。因為同校好多中四至中六已經拍拖有女朋友,我驚佢到就有,佢咁靚仔。我發覺我腦海,成日有佢個樣。我鍾意佢,我應唔應該表白?繼續暗戀佢?

全部留言
0F
金牛男 匿名
1F-2020-09-13 09:49:38

覺得嘗試去告白,一直暗戀到最後會很痛苦的,加油

星座女 雙魚女
謝謝,但該告白時説什麼?本人第一次?
0F
魔羯女 匿名
2F-2020-09-13 10:28:06

你只係對佢感興趣啫,外協⋯好正常,邊個唔會鍾意靚仔。再者你見你同佢有共同愛好就以為合拍,其實唔係唔啱,但你未夠了解佢,我覺得應該從朋友做起先,太快表白反而唔好,可能佢嘅性格同你唔合呢,你應該多啲了解佢先。

星座女 雙魚女
但係再慢慢認識,佢畢業啦?!
0F
金牛男 匿名
3F-2020-09-13 10:29:34

其實我沒有告白過,只是我以前也暗戀過長達4年,到最後她知道我喜歡她,然後被拒絕了。 放下後,連自己的生活作息也亂掉了,到最後什麼事都做不好,我只希望不要有人又跟我當時一模一樣,真傻?

星座女 雙魚女
其實我小六已經暗戀咗一個人2年無機會表白,今年唔同班&社所以我放棄了追佢
3F
金牛男 匿名
4F-2020-09-13 10:32:21

被拒絕後,想開心一點,後面還有很多人可以選擇的,祝你找到對的人

0F
星座女 雙魚女
5F-2020-09-13 10:46:58

總括來講:表白/從朋友開始?

5F
金牛男 匿名
6F-2020-09-13 11:25:32

對啊,然後慢慢的開始培養一些些感情,假如培養了,卻沒感覺,那就該放就放吧,別太執著

星座好朋友
下載星座好朋友App,專屬運勢一把抓!
下載APP 開啟APP
X