處女女 匿名

來自某處女女的困擾:這樣是對我有意思嗎?

處女座 2021-02-28 01:09:21

話說在情人節那天 平時一起玩的雙子男要我去他家打架 上圖的內容就是: 我:幹嘛誣衊我誣衊你誣衊我冤枉你(事源就是他看到我遊戲上線了 然後截圖給我看,我就說他幹嘛偷竊我) 他: 幹嘛誣衊我誣衊你誣衊我偷竊你 婆婆你好煩不如出來打架 我:ok 明明最煩的那個是你 他:打架 我:來咯 他:來我家打架 以上就是大概內容 所以他是...對我有意思? 可是他最近都會和遊戲裏面的女生交換電話 那些女生還會打視頻電話給他,他都會接,還會有說有笑 他是怎樣= =?撒網嗎 我好像喜歡上他 可是會撒網這種男生還是不想要 所以還是希望各位能幫我解答一下 他是想怎樣?謝謝你們

全部留言
0F
處女女 匿名
1F-2021-02-28 01:38:00

雙子男其實養很多魚,你只是他裡面的其中一條,別太認真吧姐妹?

處女女 匿名
我還以為我終於可以脫單啦?好吧(;´༎ຶД༎ຶ`)謝謝你
0F
處女男 匿名
2F-2021-02-28 11:23:45

係人都知佢想養魚啦

處女女 匿名
唔肯定嘛?thank you
0F
魔羯男 匿名
3F-2021-02-28 12:30:33

同佢揪過,講得串

處女女 匿名
揪唔過:( 不過thank u
0F
魔羯女 匿名
4F-2021-02-28 15:32:35

即刻online同佢隻揪 ٩(•̤̀ᵕ•̤́๑)ᵒᵏᵎᵎᵎᵎ

處女女 匿名
冇啊?已經過左啦?後來都冇乜點同佢單獨兩個人傾計嗰d 多數都係一班人(╯3╰)不過多謝你?
0F
雙子女 匿名
5F-2021-03-01 19:09:17

哇!樓主係咪香港人? btw 9成想你做佢隻兵

處女女 匿名
係香港人吖XD 下?咁都係不了不了 我先唔想做佢隻兵 thank you so much ar XDD
0F
牡羊女 匿名
6F-2021-03-04 01:52:17

明顯開玩笑?

處女女 匿名
好吧(;´༎ຶД༎ຶ`)我還以為是真的 傷透了心ಠ_ರೃ不過謝謝你X)
0F
雙魚女 匿名
7F-2021-03-14 12:15:07

他對你沒意思吧

0F
處女女 匿名
8F-2021-05-03 09:46:55

我都遇過咁嘅雙子男 比佢釣左六年 清醒嘅時候已經太遲??‍♀️

星座好朋友
下載星座好朋友App,專屬運勢一把抓!
下載APP 開啟APP
X